Geplaatst op Geef een reactie

Voordelen van een diffuser op de kinderkamer

voordelen diffuser kinderkamer - PURE by Me

Als ouders wil je niets liever dan dat jouw kindje zo goed mogelijk in zijn of haar vel zit. Maar stiekem willen we ook allemaal een goede nachtrust, zodat we de volgende dag allemaal weer fris en fruitig kunnen genieten van het gezin en alle dagelijkse dingen die daar bij horen. Een diffuser op de kinderkamer kan de nachtrust van jouw kindje op een mooie manier ondersteunen.

Verder lezen Voordelen van een diffuser op de kinderkamer

Geplaatst op Geef een reactie

Etherische oliën bij hormonale klachten

Etherische oliën voor jouw hormonen - PURE by Me

Waarschijnlijk kennen we het allemaal wel, die ‘typische vrouwenklachten’. Klachten als hoofdpijn, down voelen, (over)vermoeid zijn, acne, opgeblazen gevoel, alleen maar chocolade (M&M’s!) willen eten.. Grote kans dat dit te maken heeft met een disbalans in jouw hormonen. Wij delen een aantal fijne etherische oliën bij hormonale klachten.

Verder lezen Etherische oliën bij hormonale klachten

Geplaatst op Geef een reactie

3x kristallen voor meer rust en ontspanning

3x kristallen voor meer rust en ontspanning - PURE by Me

Kristallen worden vaak gezien als iets zweverigs, maar ze worden ook steeds vaker ingezet omdat ze zo mooi zijn! Kristallen zijn er in alle vormen en maten. Ze zijn niet alleen prachtige eyecatchers in huis, maar ze worden ook al eeuwenlang gebruikt vanwege hun helende en beschermende werking. Wij delen drie kristallen voor meer rust en ontspanning.

Verder lezen 3x kristallen voor meer rust en ontspanning

Geplaatst op Geef een reactie

Aromatherapie met Bergamot etherische olie

Aromatherapie met Bergamot etherische olie - PURE by Me

Bergamot etherische olie

Bergamot is een bijzondere en zeer geliefde geur. Niet voor niets wordt Bergamot ook regelmatig gebruikt in diverse parfums. Bergamot etherische olie wordt gewonnen uit de vrucht van de Bergamotboom. De vrucht is een kruising tussen Sinaasappel en Limoen en groeit met name in Zuid-Europa. De Bergamot die wordt gebruikt voor de etherische olie van De Groene Linde komt uit Italië. 90% van de wereldproductie aan Bergamot komt uit Italië. Aromatherapie met Bergamot etherische olie wordt veel toegepast voor diverse kwalen en klachten. Ik vertel je er alles over!

Bergamot olie wordt gewonnen door koude persing van de buitenste delen van de schil van een onrijpe Bergamot vrucht. Het wordt ook wel de Italiaanse geluksvrucht genoemd! Leuk om te weten: Voor 1 liter Bergamot olie is er zo’n 200kg Bergamot nodig.

Verder lezen Aromatherapie met Bergamot etherische olie

Geplaatst op Geef een reactie

Intenties zetten voor het nieuwe jaar

intenties zetten voor het nieuwe jaar - PURE by Me

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Voor veel mensen is dit het moment om te kijken naar wat we anders willen. Liever zijn voor onszelf, vaker nee zeggen, meer tijd voor vrienden en familie, de telefoon vaker weg leggen, gezonder leven, eindelijk weer sporten.. Herkenbaar? Zo hebben we allemaal onze eigen persoonlijke goede voornemens. 

Vaak hebben we negatieve associaties met goede voornemens. In de eerste dagen van januari doen we allemaal hard ons best om nu écht dingen te veranderen. Maar na een tijdje voelen ze al snel als ‘moetjes’ en schieten alle goede voornemens er bij in. Maar wat nou als we deze goede voornemens kunnen omzetten naar intenties voor het nieuwe jaar?

Verder lezen Intenties zetten voor het nieuwe jaar

Geplaatst op Geef een reactie

Droge lucht in huis? Aroma diffuser!

Droge lucht in huis - PURE by Me

Hoewel we de laatste maanden nog aardig veel geluk hebben gehad met het weer en de bijbehorende temperaturen, lijkt de winter nu toch echt te komen. Het wordt buiten kouder en dat betekent vaak automatisch dat we thuis de verwarming wat hoger zetten of heerlijk de kachel aan. Helemaal niks mis mee natuurlijk, maar hierdoor kan de luchtvochtigheid in huis ook dalen. Hoe merk je dat en wat doe je er aan? Wij vertellen je er meer over!

Verder lezen Droge lucht in huis? Aroma diffuser!

Geplaatst op Geef een reactie

9 diffuserblends voor Kerst

Diffuserblends kerst - PURE by Me

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Hoewel de maatregelen rondom corona het ons niet makkelijk maken, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen genieten van gezelligheid in deze periode. Want juist nu, na dit rare jaar, hebben we allemaal wat extra gezelligheid en warmte nodig. Wij delen een aantal fijne diffuserblends voor Kerst.

Met deze diffuserblends voor Kerst kun je toch nog een beetje extra warmte en gezelligheid in huis halen.

Verder lezen 9 diffuserblends voor Kerst