Geplaatst op Geef een reactie

De voordelen van een zoutlamp op de babykamer of kinderkamer

Voordelen zoutlamp op de babykamer - PURE by Me

Een zoutlamp is op dit moment hipper dan ooit, ze lijken overal voorbij te komen. Ze geven een prachtig warm licht, waardoor ze niet alleen heel geschikt zijn in de woonkamer of een praktijkruimte, maar ook de babykamer of kinderkamer is een goede plek voor een zoutlamp. Wat zijn de voordelen van een zoutlamp op de babykamer of kinderkamer?

Verder lezen De voordelen van een zoutlamp op de babykamer of kinderkamer

Geplaatst op Geef een reactie

Hoe hebben geuren invloed op onze mind?

Invloed van geuren op onze mind - PURE by Me

Waarschijnlijk sta je er niet zo bij stil, maar geuren zijn ontzettend belangrijk voor ons als mens. Ze helpen ons bijvoorbeeld om gevaar te herkennen, zoals een brand of bederft voedsel. We gebruiken geur zelfs (on)bewust om te bepalen of we iemand aantrekkelijk vinden of niet. Wanneer we ziek zijn ruiken wij niet prettig en als we gestrest zijn kunnen we geuren beter waarnemen, terwijl geuren juist vertroebelen bij agressie en woede. Ondanks dat we het ons niet zo beseffen, gebruiken we onze neus dus de hele dag. Zelfs als we slapen! Maar hoe hebben geuren invloed op onze mind?

Verder lezen Hoe hebben geuren invloed op onze mind?

Geplaatst op 1 Reactie

Hoe werkt een spijkermat en wat zijn de voordelen?

flowee spijkermat - PURE by Me

Misschien heb je het op Instagram al voorbij zien komen. Sinds een tijdje gebruik ik vrijwel dagelijks een spijkermat en ben ik er helemaal fan van geworden! Hoe werkt een spijkermat en wat zijn de voordelen? Ik vertel het je! Lees vooral even het hele artikel, want ik mag ook een Flowee spijkermat weggeven!

Verder lezen Hoe werkt een spijkermat en wat zijn de voordelen?

Geplaatst op Geef een reactie

DIY: Zelf bodyscrub maken met etherische oliën

Zelf bodyscrub maken - PURE by Me

Je eigen verzorgingsproducten maken lijkt wellicht ingewikkeld, maar de meeste recepten hiervoor zijn juist heel makkelijk. Met de zomer in aantocht worden we allemaal weer wat bruiner en is het fijn om je huid extra te verzorgen. Heerlijk om dan regelmatig jouw huid te scrubben en daarvoor kun je zelf een bodyscrub maken. Deze is binnen vijf minuten klaar!

Verder lezen DIY: Zelf bodyscrub maken met etherische oliën

Geplaatst op Geef een reactie

HSP tips: Zo zorg je als eerste goed voor jezelf!

Zo zorg je eerst goed voor jezelf - PURE by Me

Het is niet altijd even makkelijk om moeder te zijn en zeker niet om een hooggevoelige moeder te zijn. Speciaal daarom schreef Bieke Geenen het prachtige boek ‘Hoogsensitief Ouderschap‘. Een boek vol met tips & tricks over hoe jij als hooggevoelige ouder het beste in balans komt.

Zelf had ik het boek binnen no time uit, voor mij was het echt een feestje van herkenning! Met name de tips over pleasen vond ik interessant en meer dan de moeite waard om met jullie te delen!

Verder lezen HSP tips: Zo zorg je als eerste goed voor jezelf!

Geplaatst op Geef een reactie

HSP tips: Hoe werkt overprikkeling en wat kun je daar tegen doen?

Tips bij overprikkeling - PURE by Me

Overprikkeling is iets wat vrijwel iedere HSP’er kent, maar ook als je niet hoogsensitief bent kun je overprikkeld raken. Heel kort en simpel gezegd: Bij overprikkeling komen er meer prikkels binnen dan dat jouw brein op dat moment kan verwerken.

Ik vroeg Sannie Alblas, HSP coach en therapeut, om iets uit te leggen over overprikkeling en handige tips te delen!

Verder lezen HSP tips: Hoe werkt overprikkeling en wat kun je daar tegen doen?

Geplaatst op 1 Reactie

Meld je aan voor het PURE by Me testpanel!

PURE by Me testpanel

Achter de schermen ben ik bij PURE by Me druk bezig met het samenstellen van nieuwe oliën uit de PURE by Me lijn. Onder andere de Zomer-olie staat op de planning, maar ook nog een andere etherische olie en in de toekomst ongetwijfeld meer. Inmiddels weet ik dat er heel wat ‘Oliejunkies’ te vinden zijn onder de klanten en volgers. Dus wie weten er nou beter wat dé nieuwe etherische olie moet worden dan jullie?

Verder lezen Meld je aan voor het PURE by Me testpanel!

Geplaatst op 2 Reacties

Etherische oliën bij hooggevoeligheid

Etherische oliën en hooggevoeligheid - PURE by Me

Hoogsensitief, hooggevoelig, HSP.. Het zijn nogal wat termen die we regelmatig horen en niet voor niks. Ongeveer 20% van de bevolking is hooggevoelig, en ik kan er over meepraten. Zowel voor mijzelf als voor de kindjes. Eigenlijk is het een prachtige eigenschap, maar je moet wel even leren hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Tenminste.. Dat is mijn ervaring. Ik vertel je graag meer over hooggevoeligheid en etherische oliën die je hierbij kunnen ondersteunen.

Verder lezen Etherische oliën bij hooggevoeligheid