Geplaatst op Geef een reactie

9 heerlijke diffuserblends voor de herfst

Diffuserblends voor de herfst - PURE by ME

Het is nu toch écht herfst in Nederland. Hoewel Elke nu al heimwee heeft naar de zomer, heeft Maud juist weer helemaal zin in de herfst. Zo grappig om te zien dat wij over héél veel dingen hetzelfde denken, maar toch helemaal compleet anders zijn in van alles en nog wat. Wat ons betreft is het tijd om een aantal fijne diffuserblends voor de herfst met jullie te delen. Om de herfst net wat aangenamer te maken óf zodat je er nog meer van kunt genieten.

De herfst is het perfecte seizoen om je terug te trekken en weer even de tijd te nemen voor jezelf. Plof lekker op de bank met een dekentje en een kop thee (of beter nog: warme chocolademelk!), pak er een boek of een tijdschrift bij en kom even helemaal tot rust. Extra fijn natuurlijk om daar de diffuser bij aan te zetten!

Verder lezen 9 heerlijke diffuserblends voor de herfst

Geplaatst op Geef een reactie

High Immuun etherische olie | Olie van de maand

High Immuun etherische olie en roomspray - PURE by ME

Wanneer de R weer in de maand zit, kunnen we allemaal wel een beetje extra ondersteuning voor onze weerstand gebruiken. Maar in de tweede golf van de coronacrisis al helemaal! Daarom is de High Immuun in oktober de olie van de maand! Wij geven je allerlei fijne tips & tricks die je met deze essentiële olie kunt uitvoeren.

Verder lezen High Immuun etherische olie | Olie van de maand

Geplaatst op Geef een reactie

Tips & Tricks voor het thuiswerken

tips voor thuiswerken - PURE by ME

De maatregelen omtrent corona zijn weer aangepast en er wordt aan iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken. Niet iedereen kan met zijn of haar beroep thuiswerken, maar gelukkig ook heel veel mensen wel. Wij delen een aantal fijne tips voor het thuiswerken, zodat het zo aangenaam en ‘normaal’ mogelijk wordt! Uiteraard delen we ook een paar heerlijke tips voor bijpassende etherische oliën én een aantal heerlijke diffuserblends hiervoor met jullie!

Verder lezen Tips & Tricks voor het thuiswerken

Geplaatst op Geef een reactie

Van klacht naar etherische olie..

etherische olie - PURE by ME

Wij hebben ontzettend veel etherische oliën in ons assortiment en dit wordt eigenlijk alleen maar uitgebreid. Etherische oliën kun je goed inzetten voor diverse klachten en kwaaltjes, zowel op lichamelijk als psychisch niveau. Wij snappen maar al te goed dat er zo veel keuze is, dat je door alle bomen het bos soms niet meer ziet. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt om jou een fijne richtlijn te geven welke olie geschikt is bij welke klacht.

Verder lezen Van klacht naar etherische olie..

Geplaatst op Geef een reactie

How to: Hoe moet ik mijn diffuser schoonmaken?

Hoe moet ik de diffuser schoonmaken - PURE by ME

Bij PURE by ME zijn wij natuurlijk helemaal dol op diffusers. Ze zijn erg fijn om te gebruiken om de luchtvochtigheid in huis te verbeteren, maar je kunt ze natuurlijk ook fijn gebruiken met etherische oliën voor ondersteuning bij verschillende klachten en kwaaltjes. Maar hoe moet je nou de diffuser schoonmaken? Wij vertellen je er alles over!

Verder lezen How to: Hoe moet ik mijn diffuser schoonmaken?

Geplaatst op 1 Reactie

Grapefruit etherische olie | Olie van de maand mei

grapefruit etherische olie - PURE by ME

Het is inmiddels al een tijdje mei en wij vinden het leuk om iedere maand een etherische olie uit te lichten. In mei is Maud jarig en grapefruit is absoluut haar favoriete olie, extra leuk om deze maand Grapefruit etherische olie uit te lichten dus. Wij delen fijne tips & tricks met je en een aantal heerlijke diffuserblends met grapefruit olie!

Verder lezen Grapefruit etherische olie | Olie van de maand mei

Geplaatst op Geef een reactie

Tips & Tricks: Etherische oliën bij Hooikoorts

Etherische oliën bij hooikoorts - PURE by ME

Hoe fijn het ook is dat het eindelijk echt lente is in Nederland, het kan ook heel vervelend zijn. Alle bomen staan weer in bloei, de bermen staan vol met mooie wilde bloemen en… Heel Nederland begint spontaan weer te niezen. We kunnen wel zeggen dat het hooikoortsseizoen weer is aangebroken! Dat kunnen we niet alleen zien in de bestellingen en de vele vragen die we krijgen, maar ook Maud heeft er last van. Niezen, traanogen, snotteren.. Het hoort er allemaal bij, maar het kan zó ontzettend lastig en irritant zijn. Wij delen tips en tricks voor etherische oliën bij hooikoorts.

Verder lezen Tips & Tricks: Etherische oliën bij Hooikoorts

Geplaatst op Geef een reactie

Mooie dingen manifesteren: leuke oefening met de Abundance etherische olie

Manifesteren - Abundance - PURE by Me

Bij PURE by ME zijn we regelmatig bezig met manifesteren. De Wet van Aantrekking vinden we allebei enorm interessant en ook tijdens verschillende fases van de maan kun je manifesteren. Tijdens het manifesteren ga je bewust aantrekken wat je wilt.. Door na te denken over negatieve dingen, zul je negatieve dingen manifesteren. Het is dus de kunst om zo positief mogelijk te zijn, te focussen op wat je graag wilt, dit ook echt te voelen en vervolgens de mooiste dingen te manifesteren. Dit kun je toepassen op alle vlakken in je leven: gezondheid, welvaart, een goed lopende business, liefde, afvallen, noem het maar op.. Klinkt misschien wat zweverig he? Valt wel mee! 😉 De Abundance etherische olie is perfect om je te ondersteunen bij het manifesteren!

Verder lezen Mooie dingen manifesteren: leuke oefening met de Abundance etherische olie

Geplaatst op Geef een reactie

Verschillende tips voor meer rust en ontspanning!

Hoe moet ik de diffuser schoonmaken - PURE by ME

Oef, deze Corona-periode is voor veel mensen behoorlijk lastig en heftig. Een paar dagen geleden vroegen we op Instagram hoe het met jullie ging in deze periode en deden we daarbij een poll. Gelukkig waren er veel mensen die aangaven dat het prima ging, maar ergens schrokken we ook nog wel een beetje van de vele negatieve reacties. Niet dat die reacties (en bijbehorende gevoelens!) nou per se slecht zijn, maar we gunnen jullie zo graag allemaal een goed gevoel en meer rust en ontspanning. Daarom delen wij een blog met tips voor meer rust en ontspanning!

Verder lezen Verschillende tips voor meer rust en ontspanning!