Geplaatst op Geef een reactie

Reuktraining: Je reuk terugkrijgen na corona

Reuk terugkrijgen na corona - PURE by ME

Wij hebben allebei het geluk dat we nog geen corona hebben gehad. *Kloppen het snel af!* Best een klein wonder, want het blijkt telkens weer dat Twente een van de grootste brandhaarden van Nederland is. 😉 We hebben dus geen idee hoe vreselijk vervelend het is om het wel te hebben, niet alleen bij de heftige klachten, maar ook bij de milde klachten. En toch krijgen we veel verschillende vragen van mensen die wél (veel) last hebben van corona. Uiteraard krijgen we vragen over het opbouwen van de weerstand, maar ook de grote vraag ‘Hoe kan ik mijn reuk terugkrijgen na corona?’ Het lijkt ons echt vreselijk om niks te kunnen ruiken! Dus gingen wij op onderzoek uit en kwamen een reuktraining van Marcia Korenhof tegen.

Verder lezen Reuktraining: Je reuk terugkrijgen na corona

Geplaatst op

Aromatherapie voor de winterblues

Aromatherapie voor de winterblues - PURE by ME

Etherische oliën zijn voor heel veel klachten en kwaaltjes in te zetten. Zelf zetten we de etherische oliën regelmatig in. Niet alleen om beter te slapen, meer energie te krijgen of juist beter te ontspannen. Maar ook om ons een stuk vrolijker te voelen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat een aantal etherische oliën ook heel goed in te zetten zijn voor depressiviteit, angsten en verdrietige gevoelens. Hoewel de bekende winterdip niet gelijk staat aan een zware depressie, kun je toch aromatherapie voor de winterblues inzetten!

Verder lezen Aromatherapie voor de winterblues

Geplaatst op Geef een reactie

9 diffuserblends voor Kerst

Diffuserblends voor Kerst - PURE by ME

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Hoewel de maatregelen rondom corona het ons niet makkelijk maken, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen genieten van gezelligheid in deze periode. Want juist nu, na dit rare jaar, hebben we allemaal wat extra gezelligheid en warmte nodig. Wij delen een aantal fijne diffuserblends voor Kerst.

Met deze diffuserblends voor Kerst kun je toch nog een beetje extra warmte en gezelligheid in huis halen.

Verder lezen 9 diffuserblends voor Kerst

Geplaatst op Geef een reactie

Winter Wonder etherische olie | Olie van de maand

Het is alweer december, nog maar eventjes en het rare jaar 2020 ligt weer achter ons. Juist in deze periode vinden wij het heerlijk om ons even terug te trekken: een kopje thee (of warme choco!), een dekentje, een boek erbij en lekker de diffuser aan. Juist omdat we zo weinig mensen in real life zien, vinden we het belangrijk om het thuis extra gezellig te maken. Niet voor niets is dan ook de Winter Wonder etherische olie, de olie van de maand december!

Winter Wonder etherische olie: perfect voor december!

Winter Wonder etherische olie is wat ons betreft de perfecte olie voor de maand december. De olie is op basis van verschillende etherische oliën, namelijk Sinaasappel, Kaneel, Kruidnagel en Kardemom. Goed om te weten: deze olie is dan ook alleen te verkrijgen in de herfst en winter periode.

Deze geeft een gevoel van warmte en geborgenheid tijdens de gure en koude dagen van het jaar. Daarnaast geeft de olie een extra gevoel van gezelligheid, wat perfect is tijdens alle gezellige feestdagen. Wij kunnen de olie niet anders omschrijven dan “Kerst in een potje”!

Actie

Speciaal voor deze gezellige feestmaand hebben we een mooie actie samengesteld. Zodat jij een heerlijke set cadeau kunt geven aan jezelf óf aan iemand anders! Geniet van een heerlijke warme en gezellige geur in huis tijdens de koude en donkere maanden van het jaar.

Diffuserset Winter Wonder - PURE by MEDiffuser set Winter Wonder

Tijdelijk is deze Diffuser set verkrijgbaar in onze webshop, zodat jij jezelf of een ander kunt verwennen met een prachtig cadeau. De set bestaat uit de Diffuser ME en een Winter Wonder etherische olie.

Van € 54,95 voor € 49,95!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Diffuser set Winter Wonder dan snel!

 

Geplaatst op Geef een reactie

How to: Maak je eigen hoestbalsem

DIY hoestbalsem - PURE by ME

Sinds wij de etherische oliën gebruiken, ontdekken we steeds meer fijne toepassingen. Waar we eerder begonnen met alleen het verstuiven van de oliën in een diffuser en bij hoge uitzondering eens een roller maakten, gebruiken we het nu op heel veel meer manieren. Zo maken we regelmatig onze eigen verzorgingsproducten en hebben we onlangs ook onze eigen hoestbalsem of weerstandsbalsem gemaakt. Met deze makkelijke DIY maak je je eigen hoestbalsem die niet alleen fijn is bij hoesten en luchtwegproblemen, maar die ook fijn is ter preventie.

Verder lezen How to: Maak je eigen hoestbalsem

Geplaatst op Geef een reactie

Kaneel etherische olie | Olie van de maand

Kaneel olie van de maand / PURE by ME

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe Olie van de maand! Voor november hebben wij gekozen voor Kaneel etherische olie: een hele mooie, warme en veelzijdige olie. Perfect in de maanden dat het kouder begint te worden.

De olie brengt veel mooie eigenschappen met zich mee, zowel lichamelijk als psychisch. Zo is het een verwarmende olie (letterlijk en figuurlijk) die helpt bij gespannen spieren, kou en kilte. In dit artikel gaan we je er alles over vertellen!

Verder lezen Kaneel etherische olie | Olie van de maand

Geplaatst op Geef een reactie

DIY: Zelf lippenbalsem maken met etherische oliën

Zelf lippenbalsem maken - PURE by ME

Als we er echt even de tijd voor nemen, vinden we het allebei zo leuk om te knutselen met etherische oliën. Steeds vaker maken we onze eigen producten: serums voor ons gezicht, voetenbalsems, een roomspray, fijne parfums in rollers of bijvoorbeeld een lippenbalsem. Wij vinden het niet alleen vreselijk leuk om te doen, maar ook een fijn idee dat we op die manier onze producten zelf kunnen maken zonder chemische ‘troep’ er in. Zelf een lippenbalsem maken is heel snel gedaan en je kunt iedere keer variëren met de etherische oliën, hoe fijn is dat!?

Verder lezen DIY: Zelf lippenbalsem maken met etherische oliën

Geplaatst op Geef een reactie

9 heerlijke diffuserblends voor de herfst

Diffuserblends voor de herfst - PURE by ME

Het is nu toch écht herfst in Nederland. Hoewel Elke nu al heimwee heeft naar de zomer, heeft Maud juist weer helemaal zin in de herfst. Zo grappig om te zien dat wij over héél veel dingen hetzelfde denken, maar toch helemaal compleet anders zijn in van alles en nog wat. Wat ons betreft is het tijd om een aantal fijne diffuserblends voor de herfst met jullie te delen. Om de herfst net wat aangenamer te maken óf zodat je er nog meer van kunt genieten.

De herfst is het perfecte seizoen om je terug te trekken en weer even de tijd te nemen voor jezelf. Plof lekker op de bank met een dekentje en een kop thee (of beter nog: warme chocolademelk!), pak er een boek of een tijdschrift bij en kom even helemaal tot rust. Extra fijn natuurlijk om daar de diffuser bij aan te zetten!

Verder lezen 9 heerlijke diffuserblends voor de herfst

Geplaatst op Geef een reactie

High Immuun etherische olie | Olie van de maand

High Immuun etherische olie en roomspray - PURE by ME

Wanneer de R weer in de maand zit, kunnen we allemaal wel een beetje extra ondersteuning voor onze weerstand gebruiken. Maar in de tweede golf van de coronacrisis al helemaal! Daarom is de High Immuun in oktober de olie van de maand! Wij geven je allerlei fijne tips & tricks die je met deze essentiële olie kunt uitvoeren.

Verder lezen High Immuun etherische olie | Olie van de maand