Geplaatst op 1 Reactie

Grapefruit etherische olie | Olie van de maand mei

grapefruit etherische olie - PURE by ME

Het is inmiddels al een tijdje mei en wij vinden het leuk om iedere maand een etherische olie uit te lichten. In mei is Maud jarig en grapefruit is absoluut haar favoriete olie, extra leuk om deze maand Grapefruit etherische olie uit te lichten dus. Wij delen fijne tips & tricks met je en een aantal heerlijke diffuserblends met grapefruit olie!

Grapefruit etherische olie

Grapefruit olie is een frisse en speelse geur die jou vrolijk maakt en jouw levenslust versterkt. Wanneer wij deze in de diffuser doen, worden we spontaan vrolijk en hebben we zin in (de rest van) de dag. Daarnaast werkt de olie ontgiftend en reinigend voor onder andere de huid en maakt het je vitaler na een (pittig) griepje.

In de aromatherapie wordt Grapefruit olie veel gebruikt bij onder andere een trage spijsvertering, acne, griep, stress, spanningen, depressiviteit, vermoeidheid, het verhogen van de concentratie en bij cellulitis en andere huidproblemen.

Grapefruit olie kun je onder andere goed mengen met Citroen, Bergamot, Mandarijn, Rozemarijn, Eucalyptus, Atlasceder, Lavendel, Limoen en Geranium.

5 fijne diffuserblends met Grapefruit olie

Maud heeft grapefruit olie echt dagelijks in de diffuser: “Ik vind de geur heerlijk verfrissend en het maakt me ontzettend vrolijk!” Als iemand een paar fijne diffuserblends weet met Grapefruit olie, dan is het Maud wel.. 😉 Grapefruit olie kun je op ieder moment van de dag inzetten, om ‘s morgens lekker op te frissen of juist om ‘s avonds weer even tot rust te komen.

Happy Family

Happy Mama

Fresh Morning

Fresh Spring

Lake retreat

 

 

1 gedachte over “Grapefruit etherische olie | Olie van de maand mei

  1. Jaaa, hij staat op mijn wishlist ;-). En limoen staat er nu dus ook op, Maud. Hahah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *