Geplaatst op Geef een reactie

Love & Lovely | Olie van de maand Februari

Love & Lovely - PURE by ME

Februari is dan misschien de kortste maand van het jaar, maar het is ook een maand vol liefde. Valentijnsdag is natuurlijk een hele bekende feestdag en wat ons betreft staat de hele maand in het teken van liefde. Niet alleen naar een ander, maar zeker ook naar jezelf toe. De olie van de maand februari is dan ook de Love & Lovely etherische olie!

Vier de liefde

Soms lijkt het allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is liefde zeker niet. Wij vinden dat je gezegend mag zijn met een lieve partner en/of mooi gezin, maar zeker ook met zelfliefde.

De Love & Lovely olie uit de Happy Home collectie is een blend met een zachte en warme geur. De olie is bij verschillende situaties in te zetten, bijvoorbeeld om de liefde in huis te benadrukken. Maar ook wanneer er veel spanningen zijn binnen jouw relatie (of het gezin!) is het een hele fijne olie om in te zetten. De olie zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar hart weer kan openen. Er komt weer meer ruimte en respect voor elkaar en de liefde is (weer) voelbaal. Heb je geïrriteerde pubers in huis? Love & Lovely is dan de perfecte olie!

Ingrediënten Love & Lovely: Lavendel, Lavendin, Patchouli, Ylang Ylang, Lavendel Salie, Benzoë en Mandarijn.

Tip van PURE: De Love & Lovely etherische olie is niet alleen heerlijk om te verstuiven in een diffuser, je kunt er ook een heerlijke massageolie van maken. Gebruik dan een basisolie en doe daar een paar druppels Love & Lovely etherische olie bij. Binnen een mum van tijd heb je dan een heerlijke massageolie!

Actie

De hele maand februari is de Love & Lovely etherische olie in de actie. Daarnaast hebben we nog een aantal andere leuke acties rondom Valentijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *