Over PURE by ME

Hoi! Wij zijn Elke en Maud en samen zijn we Pure by ME begonnen, een webshop met etherische oliën en diffusers. Wat ontzettend fijn dat je ons hebt gevonden en de moeite hebt genomen om onze webshop te bezoeken. Hier zijn wij ontzettend blij mee!

Wie zijn wij?

Wij zijn Maud en Elke, beide wonen we in Oldenzaal en hebben we nog kleine kindjes in huis. Elke is al ruim 20 jaar samen met Pascal en is mama van twee lieve, ondeugende, temperamentvolle, sociale en vrolijke jongens: Liam (6) en Wess (4). Maud is al ruim 12 jaar samen met Jasper en is een echte meisjesmama van twee lieve, leuke en totaal verschillende meiden: Fenne (4) en Saar (2).

Wij kwamen ongeveer tegelijk in een Burn Out terecht. Ondanks dat wij allebei in Oldenzaal woonden, kenden we elkaar nog niet en leerden we elkaar op een gegeven moment kennen via Instagram. We deelden tips met elkaar over de Burn Out, fijne boeken over persoonlijke ontwikkeling en niet veel later kwamen we ook allebei in aanraking met etherische oliën.

De Burn Out was voor ons allebei een moeilijke periode, zeker in combinatie met twee kleine kinderen in huis. Gelukkig konden we elkaar een beetje oppeppen, gingen we af en toe samen wandelen en deelden we vervolgens veel tips over etherische oliën met elkaar. Tot er een dag kwam dat we tegen elkaar zeiden.. Misschien moeten wij ook iets met oliën gaan doen? Binnen no time hadden we een concreet plan klaar en konden we onze passie ombuigen naar een nieuwe droom.

Waarom Pure by ME?

Allebei zijn we dolenthousiast over etherische oliën. Vooral tijdens de Burn Out hebben we gemerkt hoe de oliën ons kunnen ondersteunen. Wij zijn heel eerlijk.. Door etherische oliën te gebruiken los je je problemen en/of klachten niet op, maar ze zijn wel heel fijn om je te ondersteunen.

Maar niet alleen tijdens de Burn Out hebben de oliën ons geholpen. Ook bij hoofdpijn, een energieboost, meer rust en beter slapen zijn slechts een aantal klachten waar het bij ons én ons gezin nog iedere dag bij helpt.

Inmiddels hebben we al vele mensen geïnspireerd en geadviseerd in het gebruik van etherische oliën. De enthousiaste reacties vinden wij zo ontzettend leuk om te zien en motiveert ons alleen maar meer om al onze tips & tricks met iedereen te blijven delen.