Over PURE by Me

PURE by Me is een webshop met diffusers en etherische oliën van het merk De Groene Linde. Tijdens mijn burn-out kwam ik in aanraking met etherische oliën en ontdekte toen de bijzondere werking. Mijn missie sindsdien? Heel veel vrouwen mogen helpen om meer rust en balans te vinden, met de kracht van etherische oliën!

Waarom Pure by Me?

In een korte tijd was ik dolenthousiast over etherische oliën. Vooral tijdens de burn-out heb ik gemerkt hoe de oliën mij kunnen ondersteunen. Ik ben heel eerlijk: door etherische oliën te gebruiken los je je problemen en/of klachten niet op, maar ze zijn wel heel fijn om je te ondersteunen. Dit heb ik zelf op een hele mooie manier mogen ervaren.

Maar niet alleen tijdens de burn-out hebben de oliën mij geholpen. Ook bij hooggevoeligheid, een energieboost, meer rust en beter slapen zijn slechts een aantal klachten waar het bij mij en ons gezin nog iedere dag bij helpt. Ik ervaar meer rust, ontspanning en balans door het inzetten van etherische oliën. Dat gevoel gun ik iedere vrouw!

Inmiddels heb ik al vele mensen geïnspireerd en geadviseerd in het gebruik van etherische oliën. De enthousiaste reacties vinden ik zo ontzettend leuk om te zien en motiveert mij alleen maar meer om al mijn tips & tricks met iedereen te blijven delen.

Maar wie ben ik dan!?

Ik ben Maud en inmiddels 30 jaar oud (ja, dat was echt een dingetje). Ik ben al ruim 13 jaar samen met Jasper en samen hebben we twee prachtige (en totaal verschillende) meiden: Fenne en Saar. Je kunt mij het beste omschrijven als een vrolijke en enthousiaste stuiterbal. Maar dat is ook wel eens anders geweest.

In 2019 ging ik voor de zoveelste keer met vage klachten naar de huisarts. Daar kreeg ik het dringende advies om mij per direct ziek te melden op mijn werk en alle afspraken voor de komende weken te skippen. Burn-out! Ik was 27 jaar en vond mezelf veel te jong om een burn-out te hebben, de periode die daarna kwam was heftig. Niet alleen voor mij, maar ook voor iedereen om mij heen. De vrolijke en enthousiaste Maud veranderde in een persoon die altijd moe en verdrietig was.

De burn-out was voor mij een zware periode, zeker in combinatie met twee kleine kinderen in huis. Alles was te veel en de dagen duurden ontzettend lang. Maar na een aantal maanden kwam er weer licht aan het einde van de tunnel en had ik weer genoeg energie om aan mezelf te werken. Ik verdiepte me in verschillende onderwerpen en zo kwamen ook de etherische oliën op mijn pad.

De ontdekking van etherische oliën begon allemaal met de Tension Buster. Ik had dagelijks hoofdpijn en at destijds Ibuprofen alsof het M&M’s waren. Hoe sceptisch ik destijds was over de oliën (ja echt!), zo enorm enthousiast was ik al na een paar dagen de Tension Buster gebruiken. Ik ging me er steeds meer in verdiepen en ontdekte dat het mij met zo veel meer kon helpen. Ik ga niet zeggen dat etherische oliën mij hebben genezen van de burn-out, maar ze hebben me zéker enorm geholpen.

Dus om heel eerlijk te zijn… Ik kan niet wachten tot ik jou mag helpen met de ondersteuning van etherische oliën!

Maud in het kort:

  • Een echte meisjesmama (en ik dacht toch echt altijd dat ik een jongensmama zou zijn!)
  • Vrolijke en enthousiaste stuiterbal
  • Nuchtere Tukker, maar dol op spiritualiteit!
  • Gek van boeken #nevernotreading
  • Verslaafd aan M&M’s